Oh kom er eens kijken...

Persbericht

Sinterklaas gaat het dit jaar klein doen! Het was voor iedereen een heftig jaar, zelfs voor Sinterklaas. Vanuit Spanje hebben wij in Roermond te horen gekregen dat Sinterklaas dit jaar DIGITAAL zal aankomen. Naast de digitale intocht hebben wij ook nog een aantal andere leuke cadeautjes in petto voor jullie. Laat je verrassen en geniet van al het moois.  

Dit weekend is te zien hoe Sinterklaas samen met Cas kruidnoten gaat bakken. Cas legt het stap voor stap uit, zodat het bij de Sint nooit meer mis kan gaan. De hoofdpiet noteert alles, zodat het recept niet verloren gaat. Zorg dat je de boodschappen in huis hebt. Vraag papa of mama om hulp en binnen een half uurtje heb je de lekkerste kruidnoten in je eigen oven gebakken. 

Je kunt vanaf vandaag het filmpje bekijken via de website. Voor de media sites is het mogelijk om het filmpje te downloaden met bijbehorende behind the scenes foto’s. 

Sinterklaas bakt kruidnoten met Cas

Omdat de kruidnoten van Sinterklaas niet te eten waren, hebben de pieten hulp gevraagd bij een bekende bakker in Roermond. Samen met Cas bakt Sinterklaas de lekkerste kruidnoten. Wil jij dit ook? Bekijk dan het filmpje op onze website.
Lekker!